Kindercentrum Hasselt

Kinderdagverblijf Pippeloentje, peuterspeelzaal Jip & Janneke en BSO Hanzehonk maken deel uit van Multifunctionele Accommodatie De Streukeler Veste.
Er zijn 4 groepen voor kinderopvang, namelijk Torteltuin en Stampertjes, voor 0-3 jarigen, Petteflet voor de peuters vanaf 3 jaar en de christelijke opvanggroep ZieZo (0-4 jaar).
Bij Peuterspeelzaal Jip & Janneke zijn peuters vanaf 2,5 à 3 jaar welkom om 2 dagdelen per week te komen spelen.

In hetzelfde gebouw vindt ook de buitenschoolse opvang voor de 4-8 jarigen plaats, namelijk de Bikkels voor jongens en meisjes.

Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom bij Sport en Spel BSO de Keien.
SKZ vindt het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen. Op al onze BSO-locaties wordt veel buiten gespeeld en is ruime aandacht voor sport en spel. Op de Sport en Spel BSO hebben de kinderen hiervoor beschikking over de sportvelden van voetbalvereniging Olympia. Hierop wordt, onder begeleiding, gesport en gespeeld. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor binnenactiviteiten van meer creatieve aard, of kan een kind lekker ‘chillen’ als het daar behoefte aan heeft.

Christelijke Peuterspeelzaal Poppejans en Christelijke BSO Kidshonk zijn sinds november 2012 gevestigd in een lokaal van CBS De Driemaster in Hasselt. Een fijn lokaal waar kinderen met veel plezier spelen.

Voor meer informatie voor kdv en bso kunt u contact opnemen:
Tel.nr.: (038) 4774002
Email: hasselt@kdc-zwartewaterland.nl

Voor meer informatie voor de peuterspeelgroepen kunt u contact opnemen:
Tel.nr.: (038) 4774002
Email: k.hekman@kdc-zwartewaterland.nl