BSO (VSO/NSO)

De buitenschoolse opvang (BSO) biedt opvang aan uw kind in de basisschoolleeftijd. De opvang vindt plaats op werkdagen voor en na schooltijd (voorschoolse opvang & naschoolse opvang) en, indien gewenst, in de basisschoolvakanties of op andere vrije dagen gedurende de gehele dag.

De kinderen worden door pedagogisch medewerksters of gescreende vrijwilligers opgehaald van en/of gebracht naar school. Indien de afstand naar de opvang niet lopend af te leggen is, worden de kinderen met auto’s opgehaald en/of gebracht.

De opvang die wij bieden is gericht op vrije tijd en heeft nadrukkelijk geen schools karakter.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang wordt geboden van 7.30-8.30 uur. Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk. Een vaste pedagogisch medewerker ontvangt de kinderen. De kinderen vinden het erg leuk om samen nog even te kunnen spelen voor zij naar school gaan. SKZ zorgt ervoor dat uw kind op tijd op zijn of haar school wordt gebracht.

Naschoolse opvang

Wij bieden naschoolse opvang op tijden dat uw kind vrij is van school. Dit kunnen lange of korte middagen zijn na schooltijd. De kinderen zijn tot 18.30 uur welkom bij de naschoolse opvang. Tijdens vakanties zijn wij van 07.30 tot 18.30 uur geopend (op aanvraag vanaf 07.00 uur).

We merken steeds vaker dat de 10+ ers op de BSO meer vrijheid wensen, terwijl de ouders nog graag een stukje zekerheid willen t.a.v. de opvang van hun kinderen. Om dit probleem te ondervangen bieden wij de theepot BSO aan voor kinderen vanaf 10 jaar.