Contact

Voor contact met één van onze locaties in Genemuiden, Hasselt, Kamperzeedijk of Zwartsluis verwijzen wij u graag naar de locatie-pagina van de betreffende locatie:

Genemuiden

Hasselt

Zwartsluis

Kamperzeedijk (zie bij vestigingen)

 

Het centraal bureau van Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland is telefonisch bereikbaar op  maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Indien u op donderdagochtend geen gehoor krijgt, kunt u het ‘smiddags nog een keer proberen.
Telefoonnummer: (038) 386 98 44
E mail adres: administratie@kdc-zwartewaterland.nl

KvK Zwolle: 41022509

Werken of vrijwilligerswerk doen bij SKZ?

Wij hebben een vacature voor (inval) pm-er. Bij voorkeur in bezit van een VVE diploma. Dus een sollicitatiebrief sturen is zinvol.

Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers TSO (tussenschoolse opvang/ overblijf) in de drie kernen van Zwartewaterland. Deze vrijwilligers ontvangen een aantrekkelijke vergoeding per keer.

Ook vrijwilligers die tegen een aantrekkelijke vergoeding kinderen van en naar school kunnen brengen in Genemuiden en Hasselt zijn welkom.

Wij zijn een erkend SSB leerbedrijf (voorheen Calibris). Als je stage bij ons zou willen lopen, bij ons zou willen werken, of vrijwilligerswerk zou willen doen, verzoeken wij jou contact op te nemen met Alie Buit, medewerker P&O (peno@kdc-zwartewaterland.nl).

Voor meer (inhoudelijke) informatie kan je mailen naar r.keizer@kdc-zwartewaterland.nl