Pedagogisch medewerkers

SKZ werkt vanzelfsprekend met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Zij zijn zeer betrokken bij de kinderen en creƫren een sfeer van warmte en gezelligheid. Daardoor zal uw kind zich vrijwel direct thuis voelen.
Vooral voor de jongste kinderen op het kinderdagverblijf staan rust en regelmaat voorop. Uiteraard wordt hierbij het eigen ritme van ieder kind niet uit het oog verloren. In een veilige en toch uitdagende omgeving is er volop gelegenheid voor uw kind om in contact te komen met leeftijdsgenootjes, deel te nemen aan activiteiten en zich te ontwikkelen.

Wanneer uw kind van start gaat op de naschoolse opvang zullen de pedagogisch medewerkers hem of haar met zorg opvangen na een drukke schooldag. Zij bieden uw kind in een huiselijke sfeer de ruimte om te doen waar hij of zij behoefte aan heeft.
Hoe ouder schoolgaande kinderen worden, hoe meer ruimte, vrijheid en uitdaging zij zullen zoeken. Op dat moment worden de pedagogisch medewerkers begeleidsters, die samen met uw kind en in overleg met u, plannen maken voor een fijne besteding van hun vrije tijd.

Kinderopvang bij SKZ heeft, mede door de kleinschaligheid, een persoonlijk karakter. Elke locatie heeft een vast team van pedagogisch medewerkers, die nauw betrokken zijn bij de kinderen. Pedagogisch medewerkers kunnen op deze manier ieder kind de aandacht geven die het nodig heeft en inspelen op de behoeften van elk kind. Bij vervanging van pedagogisch medewerkers wordt een beroep gedaan op vaste invallers. Hierdoor hebben de kinderen vrijwel altijd te maken met een vertrouwd persoon.