Peuterfit

Naast kinderdagopvang en peuterspeelzaal biedt SKZ ook peuterfit in Zwartsluis.

Bewegen is leuk! Dat ervaren kinderen: zij hebben plezier in bewegen en doen dit het liefst de hele dag! Daar doet Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland natuurlijk iets mee: we bieden ieder schoolseizoen peuterfit-lessen aan. Onze peuterfitleidster Monique gaat samen met een groep peuters aan de slag met leuke, speelse en sportieve activiteiten en gaan hierbij uit van de leeftijd & ontwikkeling van de kinderen. Plezier in bewegen staat natuurlijk centraal. Zo wordt er bij peuterfit gewerkt vanuit thema’s en wordt er gebruik gemaakt van aansprekende materialen (klim- en klauterspullen, gooi- en werpmateriaal) en muziek.

Peuterfit is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar en vindt plaats in het speellokaal van SKZ/De Aremberg.

De lessen worden aangeboden op donderdagochtend.
De eerste groep is van 08.30 – 09.15 uur, de tweede groep van 09.15 – 10.00 uur.
Meedoen aan peuterfit kost €3,00 per keer.
Verblijft uw kind tijdens het gymmoment op de opvang van SKZ, dan betaalt u een gereduceerd tarief van € 2,= per les.

Bewegen is leuk! En daarnaast ook goed voor de ontwikkeling van uw kind, bewegen heeft namelijk een positieve invloed op het tegengaan van overgewicht en bewegingsachterstand.
Ook uw kind is van harte welkom! Hebt u belangstelling voor onze peuterfit-lessen? Wilt uw kind graag een proefles meedoen?
Dan kunt u dit aan ons doorgeven. Dit kan door het sturen van een app naar 06-21533838 of een mailtje naar kindereninbeweging@kdc-zwartewaterland.nl .

Inschrijfformulieren: